yeni yıl

Her yeni yıl; başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha rahat bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır. 2021 yılının, ülkemize ve Derelili hemşehrilerimize iyilikler, güzellikler getirmesini temenni ediyorum.

2020 yılında yaşadığımız sel, deprem, virüs salgını gibi birçok olumsuzlukların yeni yılda yaşanmaması, tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınının Allah’ın izniyle son bulması temennisiyle, kaybettiğimiz dostlarımıza, şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, 2020 yılında yaşadığımız sel felaketinin ardından İlçemizin tekrar imarında desteklerini esirgemeyen Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ a, çalışma arkadaşlarına ve emeği geçen herkese halkımız adına şükranlarımızı sunarız. Herkesin yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Kazım Zeki ŞENLİKOĞLU

Dereli Belediye Başkanı