23 (Large)

Giresun’un en önemli etkinliklerinden birisi olan Kümbet Festivali, bölgemizin ilk yayla festivali olma özelliğini taşıyor. Festival ile hem yaylalarımızın tanıtımı yaparak hem de yayla kültürünün yaşatılarak gelecek kuşaklara aktarılmasını hedefliyoruz.

Başta Giresun halkı olmak üzere yerli ve yabancı turistleri bu yıl 27-29 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 28. Uluslararası Dereli Kümbet Kültür ve Sanat Festivali’ne davet ediyorum. Her yıl on binlerce insanın katıldığı festivalimize bu sene de yoğun katılım bekliyoruz. Bu doğal güzellikleri hep birlikte yaşayalım.

Bu büyük festivalin düzenlenmesinde emekleri olan İstanbul Milletvekili Sn. Nurettin CANİKLİ’ye, Giresun Milletvekilleri Sn. Cemal ÖZTÜRK,  Sn. Sabri ÖZTÜRK ve Sn. Kadir AYDIN’a, İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Sn. Lokman ÇAĞIRICI, Eyüp Belediye Başkanı Remzi AYDIN, Tuzla Belediye Başkanı Sn. Şadi YAZICI, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN’a, Giresun AK Parti İl Başkanı Sn. Aytekin ŞENLİKOĞLU’na ve tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum.

Kazım Zeki ŞENLİKOĞLU

Dereli Belediye Başkanı