111

Dereli Belediye Başkanı Kazım Zeki ŞENLİKOĞLU 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan ŞENLİKOĞLU mesajında şu görüşlere yer verdi: “Gazetecilik, insanların haber alma hakkını kullanmasına yardımcı olmak gayesi ile doğruluk, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri uhdesinde barındıran önemli bir meslektir. Bu mesleği icra etmekte olan gazeteci arkadaşlarımız da ilkeli yayıncılık anlayışı çerçevesinde olayları tarafsız bir şekilde halka aktarmakta, bir anlamda kamu vicdanının sesi olmaktadırlar.

Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden, Bir fotoğraf karesi için saatlerce en doğru anı bekleyen; bir satır haberle birçok hayata umut olabileceği gerçeğini unutmadan çalışan değerli basın mensupları ve basın gönüllülerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar dilerim.

Kazım Zeki ŞENLİKOĞLU